GOEDKOPER?

IHPO is al sinds 1988 een belangrijke opkoper van de bekende merken van huishoudtoestellen.

Onze winkel in Ukkel is een van de grootste zaak met huishoudelijke toestellen in België! Al onze winkels bieden meer dan 750 m2 toestellen. Dat is enorm en garandeert dus ook een zeer ruime keuze.

HET HELE JAAR DOOR GOEDKOPER

Het geheim van onze goede deals ontdekt u in dit kort filmpje

IS HET ECHT GOEDKOPER?

Tja, zowat alle spelers op de markt beweren nu dat ze de goedkoopste zijn.

IHPO is goedkoper omdat we anders te werk gaan:

1° Sinds 1988 is onze specialiteit de aankoop van loten van huishoudtoestellen.

Tweede keuze-toestellen' of m.a.w. een toestel met een mankementje (een beschadigde of geen verpakking, een deuk, kras, vlek). Toch gaat het steeds en uitsluitend om nieuwe apparaten met een fabrieksgarantie van 2 jaar.

'Eindereeks' staat voor een lot apparaten dat het einde van de commerciële levensduur nadert of bereikt heeft in de grote ketens. Wij kopen die dan voor aantrekkelijke prijzen aan. Vermits deze toestellen ± 10 jaar meegaan, maakt de aankoop van een toestel van een voorgaand jaar weinig verschil maar bespaart het wel een pak geld.

'Opruiming' betekent dat wij een lot voor een geweldige prijs op de kop kunnen tikken. We hebben intussen al 30 jaar ervaring om 'state-of-the-art' goederen te vinden die we kunnen aanbieden tegen spotprijzen.

We kopen ook loten uit faillissementen en doen groepsaankopen met andere onafhankelijke winkelketens.

2° Wij werken als een 'lowcostbedrijf'

Onze winkels zijn gewone hangars waar de toestellen eenvoudig staan opgesteld en zich ook de voorraad bevindt. Het is er fris in de winter (de meeste winkels hebben geen verwarming), warm in de zomer, en soms slingert er wel eens een karton rond. Onze displays zijn hergebruikte paletten en onze verkopers verzetten de goederen zelf met de hulp van de klanten.

Kortom, wanneer u winkelt bij IHPO verliest u wel wat aan shoppingcomfort maar wint uw portemonnee gegarandeerd!

We werken dus goedkoper en zijn zelfs goedkoper op een specifiek toestel dat voor u is besteld.

3° Het kan echt: goedkoper zijn dan goedkoper!

We zijn haast altijd goedkoper (volgens onze steekproeven en de getuigenissen van onze klanten) en toch is dat niet waar we het meest trots op zijn.

De beste manier om geld te besparen, is het toestel te kopen dat u echt nodig hebt.

Iedereen denkt te weten hoe men een wasmachine of koelkast moeten kiezen terwijl de technologie voortdurend evolueert en echte oplossingen biedt voor wat u echt nodig hebt en tegelijk aanzienlijk wat energie kunt besparen.

Het advies van onze verkopers is van onschatbaar belang om te besparen in de zgn. sector van de groot huishoudelektro. Dat geldt nog meer bij IHPO dat de grootste keuze biedt dankzij zijn aankooppolitiek van loten.

4° Onze prijzen variëren afhankelijk van wat binnenkomt

We kopen wekelijks nieuwe loten aan. Soms zijn er 50 verschillende wasmachines beschikbaar in één exemplaar; soms gaat het om een reeks met dezelfde toestellen.

De beste deals zijn uiteraard heel snel de deur uit.

5° Alleen bekende merken

Huishoudtoestellen krijgen te maken met water, koude, hitte, vuil en bacteriën en soms worden ze zelfs meerdere keren per dag gebruikt. Ze nemen vaak ook een grote hap uit het huishoudbudget en zijn ook een grote elektriciteitsverbruiker.

Pannes of defecten zijn niet uitzonderlijk. Daarom vinden we het noodzakelijk om te werken met grote merken die een goede dienst naverkoop hebben en de beschikbaarheid van wisselstukken en dergelijke garanderen.

De opdracht van IHPO is niet om de (aller)laagste prijs te bieden, maar wel de beste deals van het moment, dat wil zeggen de kwaliteit van een bekend merk met belangrijke kortingen.

Want te goedkoop aankopen in deze sector is dan weer de beste manier om geld te verliezen.

Wat verkoopt IHPO precies?

We verkopen zgn. groot witgoed of m.a.w. vrijstaande en ingebouwde toestellen zoals wasmachines, drogers, koelkasten, Amerikaanse koelkasten, vaatwassers, diepvriezers, wijnkasten, fornuizen, ovens, kookplaten, magnetrons, stofzuigers, enz.

Wij staan bekend als de specialist van de grote koelkasten ('Amerikaanse koelkasten' of 'French doors') en van de grote fornuizen met meerdere ovens.

Afhankelijk van wat binnenkomt vindt u ook klein witgoed bij IHPO zoals stoomstrijkijzers, mixers, broodroosters, koffiezetapparaten, weegschalen, waterkokers, kruimeldieven, friteuses, snijmachines, haardrogers, strijkijzers.

Wij verkopen geen televisies, gsm's, tabletten, computers, stereo's, wekkers.